Ahad, Februari 27, 2011

KARNIVAL SUKAN 2

19 FEBRUARI 2011. Pelaksanaan tugasan terakhir untuk subjek WAJ3108 PENGURUSAN KOKURIKULUM. Karnival Sukan Antara Rumah Sukan - Bola Jaring akhirnya terlaksana jua. Setelah berminggu-minggu melaksanakan persediaan. Antara penat, gembira dan puas. Semua rasa bercampur menjadi satu. Pengalaman benar-benar mengajar erti kedewasaan. Tahniah semua pelajar kelas T1 MT2 atas kejayaan kalian melaksanakan tugasan yang diberi. 

Sepanjang pengurusan, banyak benda yang dah kita belajar kan? Yang tak pernah taw dah taw macam mana peraturan bola jaring. Yang tak pernah tau untuk mengelola dah pro agaknya. Susah senang kita hadapi bersama. Ini aktiviti pertama kita tahun ni. Ye tak? 

Hasil pelaksanaan Karnival Sukan- Bola Jaring ini, konklusinya :


  • korang memang did the best job!! Congratulation!
  • kena amek pengajaran atas ape yang terjadi.
  • kelas kita memang terbaik!
  • arap kita sentiasa dapat bagi komitmen untuk apa jua  aktiviti yang akan dijalankan nanti.
  • iklas dari aku: thanx for choosing this game. dapat balik awal! hehe..

Okla...don want to talk more...Let pic tell us the story....


...sepanjang persediaan awal pagi...





....sewaktu berlangsungnya perlawanan.....




...dah nak balik..kita kemas dulu...





-tamat-

p/s: nak tengok gambar lagi nanti aku upload kat chatroom k..(^,^)

3 ulasan:

cik athirah berkata...

afnan gagah mcm baadang..hohhoho kbykan gmbr dok angkat brg...btw you guys did a good job...tahniah le

aminaim berkata...

memanfaatkan maskular yg ada..haha. poyo2. (semua yg aku angkat tak lebih sekilo pun.)

anyway, semua gambar lawa dan ada makna dan ada penceritaan. bagus2

cegu na berkata...

tia: nama pon pengerusi..keje byk cket la...hehe

afnan: still working for a better post n editting. huhu