Jumaat, Februari 18, 2011

KARNIVAL SUKAN 1

Selamat berkunjung semula semua! wah2...kelihatan lama sekali blog ini tak terupdate. So, aku nak share la sikit sedikit gambaran kesibukan kami menjayakan Karnival Sukan Antara Rumah Sukan di IPG Kampus Pulau Pinang.. Sepanjang hampir 3minggu kami melaksanakan preparation untuk siapkan kertas kerja, urusan dengan pihak maktab, dan cek padang sume tue..Agak penat jugak sebenarnya..huhu..Tapi takpe, kami buat kerja same-same. So, kerja susah pon jadi senang la kan? hehe~~

Hari pertama turun padang untuk cek padang dan line padang bola jaring.

Yang terlibat:
- Jawe
- Topek
- Zul
- Hafiz
- Din
- Fattah
- Husna
- Salmi

tekun sungguh pasang jaring netball...


maap yer jawe...tak masuk gambor..hehe

tengok salmi semangat mengukur..tarik lagi salmi!!

ish..ish...

Hari kedua turun padang untuk cek lagi dan..main!! hehe~~

Yang terlibat : semua pelajar T1 MT2 kecuali....Fattah, Mursyid..ada kerja la tu...

perjalanan ke gelanggang netbal...macam jauh..

sempat jugak main..

ketuk..ketuk!!

lutut zul yang patot diketuk..hehe

ni baru persediaan..esok hari pelaksanaan...Sama-sama nantikan!! 

esok bakal diisi~~ 


sekian sahaja. semoga datang awal ye semua!! heheh...

p/s: teruja plak...hehe



4 ulasan:

foo berkata...

macam seronok hari kedua. melepas. melepas.

aminaim berkata...

rugi tak turun hari pertama..
frust..frust..

cegu na berkata...

hahaha..ad pro n kontra setiap hari yg dilalui.. untung ak trun tiap2 hari~~

a i n u berkata...

pheww~
sempoi habis ^_____^
syg semua!